ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

menoumespiti2-1 Η Επαγγελματική & Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Έβρου), σεβόμενοι τα προληπτικά μέτρα του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού τα οποία είναι μέτρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης και στα πλαίσια του θεσμικού της ρόλου και των δυνατοτήτων της βρίσκεται στη διαδικασία σύναψης συνεργασίας με αδειοδοτημένο Κέντρο Δια βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) επιπέδου 1 και επιπέδου 2 ώστε να παρέχει στα μέλη του και σε όποιον άλλον πληττόμενο επιστήμονα επιθυμεί και εντάσσεται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ, να δηλώσει συμμετοχή για τη δράση:

«Ειδικό Πρόγραμμα Τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ οριζόμενων από το Υπουργείο Οικονομικών» (ΑΔΑ: ΨΣ2246ΜΤΛΚ-ΞΙΩ),

σύμφωνα με, την υπ’ αριθμ. 2/2020 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 286/2.4.2020, του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19  – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στέλνετε τα στοιχεία σας στο email eetemevrou@gmail.com και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6972504062.

Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε μέσω διαδικτύου, όπου θα αναρτώνται οι σχετικές ανακοινώσεις και πληροφορίες.